Share/Save/Bookmark

Champions league eventyret fortsetter

  27.09.2018 Kl. 12:23  
Av TFK

I første 16-delsfinale tapte Avaldsnes 2-0 mot den regjerende Champions League-mesteren Lyon foran 2319 tilskuere på Haugesund stadion. I dag møter de Ada Hegerberg´s Lyon i returoppgjøret på Groupama Stadium.


LSK dominerte på Jessheim stadion

På Jessheim Stadion hadde LSK full kontroll, og gjorde kort prosess med to tidlige mål og et selvmål fra Zvezda. Anja Sønstevold og Ingrid Kvernvolden sørget for hjemmejubel blant 710 tilskuere på Jessheim stadion. 


Med 3-0 har LSK et godt utgangspunkt i kampen om plass i åttedelsfinale før kveldens returkamp i Moskva (1169 km fra hjemmebanen til Zvezda). LSK vil også nå forsøke å spille sitt spill, ikke bli stresset, og stole på at de klarer å score et mål som de pleier. Da blir det vanskelig for Zvezda. 


Slik spilles kveldens kamper


Avaldsnes og LSK er klare for returoppgjøret i Champions League. Se kampoversikt og link til stream for kveldens kamper:


27/9 kl.18.30 Zvezda - LSK

27/9 kl.18.30 Lyon - Avaldsnes

Se kampen her


Finalen spilles 18. mai på Ferencváros Stadium, Budapest.Veien fra Karmøy til Europa

Avaldsnes kvalifiserte seg for Champions League for en måned siden da de gikk ubeseiret gjennom sine tre kamper i kvalifiseringsgruppen. Først slo de portugisiske Sporting CP og makedonske ZFK Dragon før de avsluttet med uavgjort mot kroatiske Osijek.

I den første ordinære runden trakk Karmøy-laget tøffest tenkelige mostand. Lyon er regjerende Champions League-mestere etter at de slo Wolfsburg i finalen i mai.

Holdt 0-en til pause mot regjerende mester

I 16-delsfinalen tok Avaldsnes i mot den regjerende mesteren foran 2319 tilskuere på Haugesund stadion. Lyons Renard headet i tverrliggeren da 16 minutter var spilt, men hjemmelaget slapp med skrekken og det sto 0-0 til pause.

Da andreomgang var fem minutter gammel satt den imidlertid for gjestene da Amandine Henry headet inn 1-0 etter en corner. 13 minutter før slutt doblet Amel Majri ledelsen, og det endte 0-2 på Haugesund Stadion.Foto: Jostein Liabø


Vis alle nyheter