Share/Save/Bookmark

Første samarbeidsavtale på plass for Serieforeningen for kvinnefotball

  26.10.2017 Kl. 11:30  

Optikerkjeden Synsam blir offisiell ligapartner for Toppserien fra 2018. Dette er den første avtalen som inngås etter at SKF tidligere i høst overtok ansvaret for det kommersielle salget for de to øverste divisjonene på kvinnesiden.

- Dette er en historisk avtale og vi er veldig stolte, sier daglig leder i Serieforeningen for kvinnefotball Hege Jørgensen. – Avtalen med Synsam er viktig både kommersielt og sportslig, fortsetter Jørgensen. Synet er helt sentralt for å kunne prestere godt. Å kunne tilby profesjonalitet rundt dette til spillerne våre er fantastisk. At tilbudet også gis til de yngre jentene i klubbene, henger veldig godt sammen med vårt fokus på spillerutvikling.

Administrerende direktør i Synsam Norge er glad for å være på lag med kvinnefotballen.

- For oss som bedrift er spillere i Toppserien forbilder. Hver dag går de på trening med motivasjon, dedikasjon og et grunnleggende ønske om å bli bedre. Kvinner i idrett fortjener partnere som ser dette, og selv er jeg stolt av at Synsam Norge og Toppserien har inngått denne avtalen. Vi skal levere godt syn til norsk toppfotball, og bidra med vår kompetanse i utviklingen av denne sier Trond Gudbrandsen, administrerende direktør i Synsam Norge.

Som en del av avtalen med Synsam inkluderer følgende tjenester for klubbene:

  • Alle lag i Toppserien får i løpet av to år gratis synstesting, gratis briller, linser og synstrening
  • Alle Toppseriens rekruttlag, J19 og J16 lag får i løpet av to år gratis synstesting, gratis briller, linser og synstrening
  • Synstest som en del av den medisinske sjekken ved signering av spillere (gjelder klubber der det finnes en Synsam butikk i nærheten)


Kontaktpersoner for media:

  • Hege Jørgensen, daglig leder Serieforeningen for Kvinnefotball, telefon 988 72835
  • Trond Gudbrandsen, administrerende direktør Synsam Norge, telefon 41544078
  • Olav Torgersen, Ekspert idrett og syn, Synsam Norge, telefon 452 05523


Om Synsam

Synsam er Nordens ledende optikerkjede med rundt 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden. Synsam tilbyr et unikt sortiment av briller, solbriller, linser og tilbehør som passer kundens egen stil og unike behov. I tillegg til dette tilbyr Synsam også et førsteklasses service- og kunnskapsnivå innen øyehelse.

Konsernet har virksomhet i syv land, omsetter for rundt tre milliarder SEK og har 2.500 ansatte i 500 butikker. Butikkene drives under varemerkene Synsam og Profil Optik

 


Vis alle nyheter