Share/Save/Bookmark

Møter spanske Valencia

  28.07.2018 Kl. 15:39  
Av SKF

For første gang arrangeres det Eliteklasse for J17, på lik linje med G16 på herresiden. 2018 blir et forsøksår med kun fire deltakende lag. Men til gjengjeld er det topp kvalitet på både lag, baner og dommere. Norway Cup har lagt seg i selene for å skape en god opplevelse for jentene. Blant annet kommer spanske Valencia til Norge for å delta på turneringen.

Deltakende lag er Vålerenga, Grand Bodø, Kolbotn og Valencia. Første match mellom Kolbotn og Grand Bodø spilles søndag 29/7 kl. 10.40, mens Vålerenga skal måle krefter mot Valencia kl. 17.30. Møt opp og følg jentene på Ekeberg eller se kampene direkte på Amedia.

Kampprogrammet kan du se her.

I forbindelse med økt satsing på jentefotball, arrangerer Norsk Tipping i samarbeid med Norway Cup et viktig seminar med tittelen "Fotball er fotball - Like muligheter for jenter og gutter?" Seminaret finner sted mandag 30. juli kl. 12.45 - 14.00, på Kulturarenaen (back stage), Ekebergsletta. Her blir det blant annet paneldebatt om holdninger til jentefotball. I panelet sitter Linda Hofstad Helleland, Terje Svendsen, Hege Jørgensen, Zaineb Al-Samarai, Guro Pettersen og Åsne Havnelid.

Vel møtt!Vis alle nyheter