Share/Save/Bookmark

Serieforeningen for Kvinnefotball øker staben

  04.05.2018 Kl. 14:07  
Av SKF

Michelle Le Gal Hermandsen er ansatt som Markedsansvarlig og hadde sin første arbeidsdag 2. mai. Den nyopprettede stillingen er rykende fersk og er et direkte resultat av samarbeidsavtalene som SKF har fått i havn i løpet av det siste halve året. Hermandsen får hovedansvaret for å bygge opp en merkevare- og kommunikasjonsstrategi for kvinnefotballen, samtidig som hun vil jobbe mye med oppfølging av SKFs samarbeidspartnere.

Daglig leder Hege Jørgensen gleder seg over at SKFs administrasjon dermed økes med 100 %.

- Vi er veldig fornøyde med å få Michelle på plass. Kvinnefotballen er i sterk vekst og det er viktig at vi stadig profesjonaliserer oss. Kommersiell utvikling er et prioritert område og det blir spennende å se hvilket løft vi kan gjøre på dette feltet i tiden som kommer.

Hermandsen gleder seg til å ta fatt på det spennende arbeidet.

- Jeg ser frem til å være med på videre entusiasme rundt jente- og kvinnefotball, og bidra til å løfte synligheten og interessen ytterligere. Jeg gleder meg enormt til å jobbe tett med klubbene, spillerne og samarbeidspartnere. Målrettet samarbeid vil bidra til økt kjennskap, og fotballglede - både på og utenfor banen, understreker Hermandsen.

Vi ønsker Michelle hjertelig velkommen på laget!

Vis alle nyheter